eget foto rönnarna är verkligen vackra nu

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto rönnarna är verkligen vackra nu




Det finns ett nu

 

 

 

 

 

det finns ett nu, ett nu

som jag vill bevara inom

mig

 

ett nu när allt började

bli ljusare mer glädjefullt

 

så jag lever i nuet, nu är

ett vackert positivt ord

 

det är nu det händer

inte då, inte sen

 

det är nu rönnen är full

av sina vackra röda bär

 

skapelsen låter oss ta del

av det vackra här och nu

 

en gång fick jag en dikt

som en vän skrivit till mig

 

den handlade om gåvan

att kunna leva i nuet och

ta vara på den känslan

 

nu kan vara svårt men är

så viktigt att ta vara på nu

och leva i det

 

 

 

anits 16 augusti 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-17 00:07



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Kloka och vackra rader. =)
2011-08-21

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2011-08-20

  Lars Hedlin
Det eviga här och NU!
2011-08-17

  Eva Helene VIP
Ja, det är en gåva att kunna leva i nuet, men ack så svårt.
2011-08-17

  Larz Gustafsson VIP
Praktfull rönn.

Ja, nuet är det enda man har.
2011-08-17

  ULJO
En underbar tanke om livet - lev denna dag som om den vore den sista. Om morgondagen vet vi inget. En underbar text från din penna.
2011-08-17

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Önskar lycka till med denna vackra föresats!

Denna är taggad med ordet NU och går
därför att hitta på tagglistan:
http://bit.ly/nu-tagg

Och nu har jag dessutom länkat in den
(som nummer 34) i temakatalogen på
http://bit.ly/nu-katalog

2011-08-17
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP