" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min "tisdagsvän"




Tisdagarna viker jag för dig

 

Tisdagarna viker jag för dig

som en ofta läst och kär bok

med hundöron på vissa intervall

 

Vår vänskap kan inte graderas i sig

En sjundedel gör ju ingen klok

Som en hink kottar jämfört med en tall

 

Den finns i sitt eget sammanhang

I dur och i moll, i blåton och i treklang

Så total vi vill ha den, med lämpligt ackompanjemang




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-17 17:02



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en illuminerad sjundedel, skönt förmedlad - ditt register från Clerihew och snilleblixtrande tassigheter fram till detta är som,hm. En korsning mellan cembalo och orgel?
2011-08-18

  Gunnar Hilén VIP
Härligt härligt...men...hm hm...beror ju på grundläget s a s...gillar !
2011-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström