Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett täcke är kvar


Sytt av många små bitar,
tusentals.

Turkost och blått
symboliserade vattnet som band oss samman.

Glada färger däremellan
stod för glädje och många skratt.

Stort
som tilliten från mig till dig.

Dina bärnstensbruna ögon sken som solen
när du fick det i din hand.

Du lät dina händer smeka över ytan,
vårdade det ömt som din käraste ägodel.

Nu finns du inte mer bland oss.

Min önskan här och nu
att du ska få ta det med dig in i evigheten.

Min gåva till dig är din för alltid




Fri vers av Piraya
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-17 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya