Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryta mönster

Gick planlöst
utan mål
lät impulsen styra
gick på okända vägar
njöt av det lilla
det vackra jag mötte
i tillvaron

Bröt ett mönster
då jag lät impulsen styra

Jag den kontrollerade
som inte kastar sig ut i det okända
gjorde något nytt

Stunder
av strukturlöshet
är en njutning i sig

Det gäller att utmana
och finna nya stigar
och upptäcka att det bär




Fri vers av AA VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-17 22:43



Bookmark and Share


  Filosofen2
Kontrollbehov skapar olust, murar kommer mellan
oplanerade ting.
Den som väljer att utmana sig själv växer och
finner en ny människa att älska
och det är en ny sida av dig du fann...

Mycket underbar text, lycka till i jakten på
impulserna.
2011-08-19

  Anira
Underbar frihet känns när jag läser dessa ord av frihetens val

Tackar ....♥
2011-08-18

  Ninananonia VIP
Ja det är underbart...
att bara vara...
njuta av nuet...
Man finner ofta det vackra,det sköna, det viktiga i dessa stunder... :)
2011-08-17

    ej medlem längre
Fint att du vågade prova på något nytt!
2011-08-17
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP