Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silvertråd

Silvertråd
smeker
kraft
i våra
hjärtan
Guldtråd
broderar
ömhet
däruti.
Fyller
det
med
pärlor
skimrande
Här
och
där
nått
trist
mörkt
när
lyckan
ibland
blir
för
säker.
Plantera
ett
lekfullt
kärleks
skott
och
ta
på dig
färgade
glasögon
och
se
livet
Plötsligt
förändrat.





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-08-17 23:00



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Mycket fina tankar vackert sammanlänkade ...
2011-08-24

  anits VIP
Mycket vackert
2011-08-19

  Ninananonia VIP
:) Fina tankar... :) Gillar :)
2011-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP