Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Döden och stjärnorna


Veckans filosofifråga

Kan vi människor skilja en död stjärna från en levande? Det lyser ju fortfarande om dem...




Fri vers (Fri form) av Jaramald VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-18 08:55



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Det är ju en tidsfråga, de s k ljusåren gör att det hela sker med viss "fördröjning".....
2011-08-18

    ej medlem längre
behöver vi skilja på dem? och är de verkligen döda? hur vet vi det?
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP