Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såpbubblor och sånt

 

 

Såpbubblor

är resultatet

av hyperinflation

och

tillräcklig ytspänning

 

Andra bubblor

inom bostadssektorn

eller finansvärlden

har stora likheter

 

Men gemensamt

är att de alla brister

förr...

...eller möjligtvis senare




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-18 13:18



Bookmark and Share


  Minkki VIP
de förra fascinerar, de senare ruinerar - är fotot trixat? Med ögon och allt ;)
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström