eget foto 18 augusti 2011

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto 18 augusti 2011




EN LÅNG DAG

 

en lång dag är till ända

min resa till havet

blev helt

underbar

 

efter att ha rest hela dagen

träffat många trevliga  människor

ätit mycket god mat

fikat, pratat

skrattat

 

sitter jag här känner mig

nöjd och glad

och

väldigt trött

 

men jag ser havet

stått på bryggan

tagit massor

av foton

 

så i kväll blir det tidigt i säng

sover nog mycket gott

efter en lång

och

intensiv dag

 

 

anits 18 augusti 2011

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-18 22:09



Bookmark and Share


  Maria T
Vilken intensiv dag
med skratt och
god mat
Underbart foto
2011-08-21

  Bibbi VIP
Skriver under på Eva Helene
2011-08-20

  Larz Gustafsson VIP
Heja. Anits!
Det där behövde du.
Gläds med dig.

Cool bild!!
2011-08-19

  Eva Helene VIP
Låter som en perfekt dag och din bild är fantastisk!
2011-08-19

  Lars Hedlin
Sussa gott! :)
2011-08-18

    Birgersdotter VIP
Så vacker bild förstår det varit kul!
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP