Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unwild conversations with myself...


Det finns bara en sak som tråkar ut mig mer än andras förväntningar på mig
och det är mina förväntningar på andra

 




Fri vers av Pitbullpudelns kärna
Läst 266 gånger
Publicerad 2011-08-19 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna