Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna text är taggad med   IDESTRÖM




Wannabe (ideström)

 

Jag är väl ingen Wannabe heller

eller föredetting

Nej, jag är en Rock Star

 

När jag äntrar scenen

Då skakar inte benen

Publiken pumpar mitt adrenalin i venen

 

Det är nu det gäller

Ljuset, ljudet – perfect setting

Bara brallorna håller i grenen




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-19 19:15



Bookmark and Share


  Minkki VIP
gjort porträttet själv ? vältaggad text, ideström ;)
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström