Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drog upp kjolen


Gick dig till mötes med glädje.

Din beröring var sval,
lämnade min hud fuktig.

Jag darrade lätt i den svala vinden
men lät mina ben omslutas av dig.

Våg efter våg rullade in
manade mig närmare
fick mig att lyfta kjolen och gå längre ut.

Jag älskar havet och dess makt över mig.





Fri vers av Piraya
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-19 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya