Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Whole-in-four (A string-blues in eleven dimensions)


Anledningen till människans benägenhet att häva ur sig så mycket skit och vara så pissljummen gentemot sin omgivning är nog att hennes entré till denna världen sker mellan skithålet och pisshålet.

Och alla som kommer till världen genom kejsarsnitt är potentiella knivmördare.


Finns det hypotetiskt en annan hypotetisk värld med andra hypotetiska förutsättningar genom ett hypotetiskt maskhål i rymd-tiden. Det är nog därför jag krälar så mycket i denna döda världs stoft?




Fri vers av Pitbullpudelns kärna
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-19 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna