eget foto

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




I ETT ANDETAG

 

 

i ett endaste andetag

tog du bort min glädje

men jag ger inte upp

 

du försöker få mig att

 inte känna glädje må bra

när du märker att jag

gör det

 

så blir du aggressiv

säger sådant som du

vet gör mig ledsen

 

men du ska inte få mig

på fall nu känner jag mig

stark vet vad jag vill

 

en sak vet jag att dig ska

jag undvika låtsat att jag

inte ser dig om vi möts

 

för den risken är stor i vårt

lilla samhälle kan jag inte

undvika dig som jag så gärna

vill göra

 

Så orden du sa gjorde ont

jag svarade inte det kanske

gjorde mer ont i dig än i mig

 

jag ska göra allt jag kan för

att fortsätta få må bra resan

jag gjorde det var det allra

bästa jag gjort till mig själv

 

 

 

anits 20 augusti 2011

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-20 15:31



Bookmark and Share


  Maria T
Ja visst ska du må bra
Underbar bild
2011-08-21

  ULJO
Låt ingen trampa på dig. Underbar bild föresten.
2011-08-20

  Eva Helene VIP
Låt ingen ta ifrån dig din glädje, personen i fråga mår nog inte så bra och unnar dig inte din glädje.
2011-08-20

  Bibbi VIP
Viktigt att vara rädd om sig själv.
2011-08-20

    Birgersdotter VIP
ja ta hand om dig..låt ingen såra gör ont
2011-08-20

  Larz Gustafsson VIP
Mäktig bild!
2011-08-20

  Larz Gustafsson VIP
Men om Anden får ta tag blir det andra bullar.
Himmelskt bröd och manna.
Ett mannaminne för livet.
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP