Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

något att slå

Något att slå

Hjälper det?

Jag sprängs

Du gjorde det igen

Jag ler och svara jaha, hejdå

Men mitt inre går i bitar

Något att slå

Hjälper det?




Fri vers av livspoesi
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-20 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livspoesi