Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nymålat

mellan röda

penseldrag

stannar hon upp

 

rätar på ryggen och

andas

 

lungorna fylls

av den friska luft

som regnet lämnat kvar

huvudet rensas

 

rofylldheten sköljer över henne

när den rullar genom rymden

 

hon lyfter åter penseln,

tänker

"imorgon får jag

komma hem"




Fri vers av Hon, Hanna
Läst 534 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-08-21 11:26



Bookmark and Share


  Kungsfågeln
Målande beskrivning, vacker poesi
2011-08-21

  Monika A Mirsch VIP
vacker är din dikt mellan ro och saknad
- när jag idag målade med rött, kände jag samma befrielse, men med den skillnaden att jag redan kommit hem - ha det gott
2011-08-21

    Birgersdotter VIP
Så fin text
2011-08-21

  Järnkatten
Fint och begåvat skrivet...:)...
2011-08-21

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Underbart befriande dikt
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Hon, Hanna
Hon, Hanna