Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ilskans språk

Ilska som vill ut
Den river sönder

Ilska som inte får synas
Den kämpar och strider

Ilska som under ytan kokar
Den tar och kväver

Ilska som exploderar
allt är över




Fri vers av livspoesi
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-21 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livspoesi