Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

katet c² + katet d² - 2* katet b * katet a * cos vinkel C

jag drack öl med 458 igår. ganska omgående började han upprört prata om det allmänna tillståndet i samhället och världen i stort. vi hade ögonkontakt och jag lyssnade. efter några öl blev tonen alltmer vass och oförsonlig. hans blick blev också vassare. jag lyssnade och ställde några motfrågor. han blev då ännu mer upprörd och agiterade med en flackande blick. vi hade knappt ögonkontakt längre. hans mun var spänd med en min av avsmak. jag lyssnade. hans blick vändes alltmer ovanför mig och han började få ett kroppsspråk med spända axlar och handflatorna uppvända som om han serverade självklarheter. jag såg att det var en kvinna från hans döda släkt som pratade. jag försökte fortsätta att lyssna men började få frossa som blev svår att dölja. när jag kom hem kräktes jag upprepade gånger under natten innan frossan började klinga av. det kändes bättre än förra gången då jag försökte bemöta henne med sakliga argument.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Pitbullpudelns kärna
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-21 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna