Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om

som om städernas ljus och fabrikernas
tomhet varit bröder

som om alla misstag varit
det enda möjliga för oss
hungriga, förblindade

som om en väldig, aldrig sinande

gata av skymningsgräs väntade

på att du skulle lyfta

väntade på det möjliga inom oss




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2011-08-21 22:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint...
2012-01-12

    ej medlem längre
fin text, bra poesi, slutraden klingar skönt, nästan lite Ekelöfskt - applåd!
2011-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin