Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SANNINGEN SKA FRAM

KANSKE HAR DU RÄTT
NÄR DU KALLAR MEJ FÖR ELAK
KANSKE HAR DU RÄTT
NÄR DU KALLAR MEJ FÖR OND
SANNINGEN SKA FRAM
OCH DU VILL ATT JAG SKA VETA
ATT JAG ÄR TILL VÄLDIG SKADA
ATT JAG GÖR DE NÄRA ONT

KANSKE HAR JAG RÄTT
NÄR JAG TYCKER DU ÄR ELAK
KANSKE HAR JAG RÄTT
NÄR JAG TYCKER DU ÄR GRYM
SANNINGEN SKA FRAM
MEN JAG VÅGAR INTE SÄGA
VAD JAG KAN OCH VAD JAG KLARAR
INTE ORKA ÄR EN SYND

MEN ALLT OFTARE JAG TROR
ATT JAG ÄR FRÅN FÖDSELN ONDSINT
ALLT OFTARE JAG TROR
DINA ORD BLOTT SANNING BÄR
SANNINGEN SKA FRAM
TROTS DESS HÅRDA, SKARPA KLINGA
SOM MEJ SKÄR OCH PINAR ILLA
MEN JAG BER ATT JAG MEJ LÄR


INTE SKA JAG BE
OM FÖRLÅTELSE FRÅN NÅGON
INTE SKA JAG BE
OM EN VÄNLIGARE TON
SANNINGEN SKA FRAM
OM JAG ÄR EN DÅLIG MÄNNISKA
VILL JAG TA MITT STRAFF OCH LIDA
FÖR ATT INSE DIN PASSION


OM JAG MEJ FÖRSVARAR
KALLAR DU MEJ EGOIST
OM JAG MEJ FÖRSVARAR
TYSTAR DU MEJ NER
OM JAG TIGER STILLA
BLOTT MEJ SJÄLV JAG ÖMKAR
KANSKE HAR DU RÄTT
JAG FÖRTJÄNAR BARA MER


Mitten av -90-talet




Fri vers av Sejd
Läst 328 gånger
Publicerad 2011-08-22 02:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sejd