Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det skimrande

Om jag hade försvunnit nu
hade ingenting varit undertryckt
ingenting jagat på flykt
ingenting förnekat

om vi hade försvunnit nu
skulle inget gjorts annorlunda

och jag har långsamt
börjat se det storartade
i att finnas

allt detta skimrande, synligt
och osynligt doftande,
allt detta omöjliga
som
är




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-22 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin