Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taggad som   ideström




Skåne ligger i norr

 

Skåne ligger i norr

och Lappland i söder

Vättern är ett berg

och Öland en sjö

Om du inte vill ha mig

om du går mig förbi

för det är

dig

jag älskar




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 533 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-22 20:34



Bookmark and Share


  Minkki VIP
vilken ommöblering av fasta koordinater... rolig idéström, snyggt utförande
2011-08-22

    Birgersdotter VIP
ja när man älskar kan man bli lite upp och ner...
som att skriva om geografiboken ha ha
2011-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström