Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vilsen saga

Likt en droppe regn kan förvanska min spegelbild
så kan du få mitt leende att blekna

Ett ord, en min som visar din överlägsenhet
kan få mig att snava och falla

Likt en blomma faller mina kronblad
när din kyla sveper in över mig

En vilsen saga som tappat alla ord
med endast blanka sidor kvar...




Fri vers av livspoesi
Läst 401 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-22 23:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
stark text.
2011-09-14

  paulawesth
stark och berör, nästan så det gör ont!
2011-09-14

    Birgersdotter VIP
Så starkt och berörande
2011-08-23
  > Nästa text
< Föregående

livspoesi