Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto 14 augusti 2011




STIGEN

 

 

 

stigen ligger framför mig

den är vältrampad

det finns säkert flera som

upptäckt hör skön den är

att gå

 

så vackert det är när man

kommer fram till gläntan

och få se tjärnen

 

tjärnen med dess svarta klara

vatten som kan vara så magiskt

och väldigt vackert

 

trots många träd som fällts

runt omkring känns det som

platsen och stigen är min

 

här hade jag min hemlighet

när jag var barn och tonåring

det var här jag fick känna

lugnet

 

ingen som gjorde mig illa jag

var ensam glad och lycklig för

en liten stund i allt det jobbiga

 

det regnar inte lite, det öser ner

stigen är ordentligt blöt, så den

här gången ser jag på den

 

jag väntar tills regnet har slutat

stigen torkat upp då ska jag åka

tillbaka och gå efter stigen och

njuta av livet

 

 

 

anits 22 augusti 2011

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-22 23:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Eva Helene
2011-08-26

  Anya VIP
Härligt med platser som ger kraft.
2011-08-23

  Eva Helene VIP
Ja, man behöver sina välkända stigar och platser att återvända till.
2011-08-23

  Larz Gustafsson VIP
Kommer genast att tänka på ett sammanhang ur Jeremia bok där det heter att Herren går de stigar Han fordom gått.
2011-08-23

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackra rader som beskriver din natur utsökt. =)
2011-08-22

    Birgersdotter VIP
vackert hoppfull
2011-08-22

    ej medlem längre
vackert
2011-08-22
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP