Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tecken i tiden

Ta avstamp
i de sociala klyftorna
när en ny berättelse ska formuleras

Vad är det som hänt?
Vad ledde fram till att det
sammanhållande kittet
började spricka i kanterna
och började säljas ut

Ta också avstamp
i att samhället idag
inte ser ut som på
1930- 40- och 50-talet

Många har skördat
och tagit del av tidigare års
reformverksamhet

Var tid har sina utgångspunkter
och den nutida, post-industriella
berättelsen måste anpassas
till rådande förutsättningar
och att samhället förändrats
globaliserats

En reell sanning
är att de rådande förutsättningarna
förskräcker
och att det i samhället
inte finns ett samhälle
utan flera

Murarna mellan
har växt.......






Fri vers av AA VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-22 23:30



Bookmark and Share


  Filosofen2
Mycket viktiga tankar... Vi som kämpar för ett bättre samhälle, behöver kraft och styrka... Tro föder heder, heder föder ärlighet, ärlighet föder makt så de som inte orkar kan våga se deras röst ändå hörs!
2011-08-23

  Ninananonia VIP
Så är det nog.. viktiga tankar...
2011-08-22
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP