Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den frågvisa lilla damen



mamma,
varför gillar inte hundar och katter varandra?


mamma,
varför ser inte Fredrik ut som alla andra?


mamma,
varför skrattar man när man har roligt?


mamma,
varför säger mormor alltid att allting är otroligt?


mamma,
vart tar solen vägen på natten?


mamma,
varför gillar inte katter vatten?


mamma,
vad är egentligen gåshud?


mamma,
vem bestämmer över Gud?


mamma,
finns det saker som man inte ser?






mamma,


varför


vill


pappa


inte


leva


mer?





Fri vers av dagbokspoesi
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-23 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dagbokspoesi
dagbokspoesi