Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordens dansbana

Ordens dansbana
ord står på rader
berör och stör
en del i moll
och en del i dur
orden tar en svängom
i dansen
virvlar
i slow-fox
eller en stilla vals
eller varför inte tango
eller ett tryckt ord
i långsamt tempo
varför inte en symfoni
i ord
ett ordfyrverkeri

Får jag lov
att ta ordet....




Fri vers av AA VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-23 23:50



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Kommentarfälten ska användas när man känner för att skriva en rad.
Jag känner för att säga att "får jag lov att ta ordet" var avslutet jag gillade..ett avslut men ändå inblick för mer :)
2011-08-28

  Minkki VIP
Du har det! Trevlig knorr med att bjuda upp till dans på slutet
2011-08-25

  Filosofen2
Underbar lek där bus och mycket kul får med.

Ja tack du får lov att ta ordet:)
2011-08-24

  Ninananonia VIP
Vilket vackert ordfyrverkeri...Gillar denna orddansbana :)
2011-08-24
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP