Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
medan kanadagässen ritar kackelsträcken på himlen


näckrosvatten

näckrosvatten
som himlen doppar sig i
kvällsmörker
en svalkande sjal
om mina axlar

ljuden
mina örons uppmärksamhet
ingen fara
bara motionärens fotspring
mot marken

bryggans rum
så älskligt öppen
för oss som söker
vattenstillheten

storskarvarnas rådslag
samlar till lugna möten
här vilar så mycken ro
och kärlek

att andningen dignar
till mognad
vill gråta tacksamheten
för nuet här

och även sorgen
för makternas strider
om pengar




Fri vers av glasa VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-24 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP