Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dom tröstar



min himmel
är också
din himmel
och det gör mig så lycklig

mina pengar
är inte dina pengar
och det är så svårt
de är inte ens våra

kvällen
vid näckrosvattnet
börjar tala nu
med fåglaröster

dom gör vårt liv till vårat tillsammans




Fri vers av glasa VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-24 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP