Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad "en vän" här på Poeter.se


Misshandel

Som en sugande iskall vind - smeker du min arm

Jag vänder mig hastigt om - du slår

Tårarna dödas - som kvävda vattenfall

I magen knyts en näve - av tyst protest

Jag reser mig, samlar mod - och går

Som en sårad soldat är jag märkt - men befriad




Fri vers av Grubbelmia
Läst 313 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-25 08:29



Bookmark and Share


  aol
ruggigt obehagligt
2011-11-26

  Helgonet
Stark och sorglig...
2011-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia