Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LÅTTEXT


Jag går min väg

Jag måste härifrån för jag kan inte andas
Gick nåt på tok så var det jag som skulle klandras
Jag gjorde mitt bästa för att vara dig till lags
Det gick så långt så att jag inte längre var jag
Jag går min väg (Du går din väg)
Med lätta steg, med lätta steg

Ibland var jag stor men oftast ack så liten
Ibland blev jag kysst men oftast blev jag biten
Den kärlek du gav mig, den gav du mellan lakan
Ville jag ha mer så tappade du hakan
Jag går min väg (Du går din väg)
Med lätta steg, med lätta steg

När du ville excellera
Var jag en illa sittande böld
Men när du blev attackerad
Var jag ditt vapen och din sköld

Jag måste, jag måste, jag måste ut ur dimman
Tar mitt pick och pack och sliter av mig grimman
Jag var berusad, ja helt enkelt förtrollad
Nu går jag min väg, less på att bli bollad
Jag måste härifrån för jag kan inte andas
Jag måste härifrån för jag kan inte andas
Jag går min väg (Du går din väg)
Med lätta steg, med lätta steg
Jag går min väg (Du går din väg)
Med lätta steg, med lätta steg




Fri vers av R Peiper VIP
Läst 482 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-25 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R Peiper VIP