Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Individualismens tidevarv
banden till religion och ideologi
har lösts upp

De tidigare
förklaringsmodellerna
om världen
har blivit individuell

Bortom
bandens upplösning
finns en längtan
att komma samman
och mötas

Bekräftelsen
av andra
gör oss till människor
att vi tillhör något
större




Fri vers av AA VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-26 00:57



Bookmark and Share


  Filosofen2
En kopp kaffe med sina vänner, prata, umgås och finna trygghet
får själ och hjärta att växa...
Få vänner på denna sajt, där man delar sina tankar och ger positiv kritik bidrar till livslång vänskap....

Tack för denna underbara dikt. Du är duktig...
2011-09-02

  Linda CH VIP
Gillar dina intressanta funderingar. Sista versen säger allt.
2011-08-31

    snöö
Vad jag känner igen i mig i diktens tankar. Längtan efter någoting större. Du kan verkligen fånga tidens strömningar.
2011-08-27

  Ninananonia VIP
Denna längtan...är vetskap..
om att något finns...


som för oss samman...

Mycket bra skrivet AA!

Tankeväckande stora ord...
2011-08-26

    ej medlem längre
Förvisso är jag inte glad att vara människa,mördarmaskinen i ekosystemet,men......

Vi tillhör definitivt något större,och med VI menar jag allt levande!

Tack för en text som får mig att tänka och känna lite !

Mvh mike
2011-08-26
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP