Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto.




OLUST

 

 

 

det finns händelser

som ger mig olust

 

det finns människor

som ger mig tårar

 

som skrämmer mig

med sitt burdusa sätt

 

som alltid ska ha rätt

tål inte andras åsikter

 

jag är glad att kunna

välja bort dessa människor

 

men jag kan inte hjälpa

att det gör ont att se dom

 

sen lyssna till hur duktiga

dom är då går jag min väg

 

det finns händelser och

människor som ger mig

olust

 

som jag inte orkar med

i mitt liv som jag gör allt

jag kan för att undvika

 

ibland undrar jag om det

är jag som är känslig

 

som inte orkar höra

eller lyssna till allt

skvaller

 

jag är hellre ensam med

mig själv än tillsammans

med dom som vänder

kappan efter vinden

 

 

anits 26 augusti 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-26 09:37



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
- skrivet av en väldigt stark kvinna - som har mod och integritet.
2011-08-26

  Lars Hedlin
Håller med dig! :)
2011-08-26

  Larz Gustafsson VIP
Det finns en viss isolering som är biblisk. Den har med andliga hygienanspråk att göra.
2011-08-26

    Birgersdotter VIP
Så bra skrivet...
bra gjort
välj bort..
hitta vänliga
rakryggade
2011-08-26

  aol
ja man väljer bort såna individer,
2011-08-26

  Anya VIP
Jaa svårt det där med människokontakter. Det visar du på så bra.
2011-08-26

  Bibbi VIP
Ett gott val.
2011-08-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP