Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Happy birthday to me


happy birthday to me

Happy birthday dear Piraya

happy birthday to me.


När ingen annan sjunger så....

Själv är bäste dräng.




Fri vers av Piraya
Läst 187 gånger
Publicerad 2011-08-26 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya