Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyckofält

 

 

barfotad

 

lockar

sjöar

fötter

 

sjöar är pärlor menar pölar

 

hoppa

lilla

vän

 

hoppa

sluta aldrig hoppa

hoppas

 

och jag hoppar med rännilars

bäckavatten in i

höstsjö

 

sjön är ett blankpolerat golv av furu

 

väggar

vad är väggar

 

är det regn vilket faller droppsånger

 

icke regn

 

glödpärlor ser jag i hörnen

 

ler i värme gör de

ljus skänker de

 

 

det är frågan

varför vi utsätter oss för detta

för resor

 

varför vi reser med

reser till

 

vändelöften

löftesvändor

 

näktergal

var

nektar

 

varför det gör ont  i det näktergalen blir

 

 

nyktergalen

 

och kanske är det i vår trötthet

i vårt trötta

 

vi skriver dess snubbelfart

 

vi glatt skuttar in i dess målade vyer

 

lyckofält




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-26 22:12



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Kan inte påstå att jag förstår dina dikter, men de slår an i mitt inre, djupt ner i mitt undermedvetna, och det känns bra!
2011-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser