Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

japanska lyktor

 

 

dimman sveper över ängen mjuk

 

orange lyktor

 

bär

 

trädgårdsfolkens

händer

 

det är i möte jag inser

 

var lyktor

 

för varandra

 

 

blickar ut över hedlandskapen

 

fågel

luftvingad

 

ser kornen

 

alla frön

sådda

 

 

vindfågel rör vid

 

rör

vid

 

berör

 

väntans

frön

 

 

rullar sakta ut hjärtblad

 

 

vindfågel

rör varsamt vid

 

blad till blad

 

bladspiral

medsols

 

knopp

meningskrona

 

 

dina händer

 

i dina händer andas pistills mjuka

 

det är i det jag inser

 

vad är beröm

vad är bekräftelse

utan

beröring

 

jag är en lykta i din hand

låt mig skänka dig

värme




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-26 22:37



Bookmark and Share


  Anya VIP
Mycket fint språk med fina bilder.
2011-08-27

    Birgersdotter VIP
Så vacker
2011-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser