Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mossmarkad

 

 

i skogen

 

den mjuka mossmarkade

växer en sten

 

blad till blad till blad

slutas

samman

 

dag och natt

natt och dag

 

vandrar

 

slända smeker mark

uppdagas

 

i skogen den mjuka mossmarkade

sitter en skimrande katt

 

i en stenhand

på en stentron varm

 

katten möter mig med

mjuka ögon

 

spinner djup

och lapar solregn

 

tillsammans beundrar vi rönnen

rönnens cinnoberpärlors vinterhymn

 

och slånbärsfjärilens vita vingar

 

är

 

nattblå




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-26 23:19



Bookmark and Share


  Anira
återigen har målat bilder för mina ögon med dina ords pensel...

Tack
2011-08-27

  Johan Bergstjärna VIP
Oändligt vackert
2011-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser