Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur stavas du

 

leendevinden susar

lägger armen om

mina axlar

 

hur skriver du ditt namn

är det

le ende

eller

le ände




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-27 00:44



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Berättigad fråga att ställa sig.
2011-08-27

  Anya VIP
Oj så fint. gillar kärnfullheten i denna.
2011-08-27

  Anira
Jag läser....

jag fångas av leendet...på mina läppar...
2011-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser