Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

isflak

 

 

inatt

 

satte jag mig

 

på ett isflak

 

studerade i ett ögonkast

blixtpiskorna

sextanterna

vilka klöv

 

tillverkade denna övärld

 

ett berg hade jag framför mig

ett tämligen mjukt berg

 

kände det mycket väl

 

berget en hög av

 

rev alla mina kläder

ända in till sista tråden närmast huden

 

i  l å n g a

remsor

 

lindade jag nystan

vem trodde det

 

i träden hänga mångfärgade vimplar

 

jag smälte i solens sken

 

nu är jag en ö

i havet




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-27 00:05



Bookmark and Share


  Anira
Vimplar i träden...
Ö i havet.....

Vackra ord du lämnar oss här
2011-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser