Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har

 

en önskan

nåja

en längtan

 

att du är mig nära

rumsligt

 

att vi rör vid varandra

snuddar nuddar

 

möta dina ögon

 

se

in i dina ögon

samt uppleva att

 

vågen

kvinnovärmen stiger upp i

ögonmötet

 

uppleva att

 

jag älskar dig

 

älskar dig i den du är

 

då brister

ögonfloder in i varandra

 

så kan vi tillsammans

vandra hand i hand

 

vara i

älskande




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 134 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-27 00:53



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
En varm innerlig kontakt mellan två människor. Mycket vackert!
2011-08-28

  Jan Widströmer VIP
Ögonkontaktens välsignelse. Och närhetens. Inga ord kan ersätta sådant, men poeterna har skapat surrogat i alla tider.
2011-08-27

  Anya VIP
Mycket mjukt och ömsint möte beskriver du här. Vackert!
2011-08-27

  Anira
Underbar!!!!
2011-08-27

  Per Blomqvist
fint möte
2011-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser