Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensommar


Forsythian blommar,
den lilla stackaren.
Hon vet inte att
sommaren är förbi
och hösten knappar in...

kanske hoppades hon
på en sista vår...
att få blomma, bara en enda
gång till...





Fri vers av Stardust VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-27 17:06



Bookmark and Share


  Helgonet
sentimentalt söt..
2011-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP