Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så skall

 

 

vem var du vilken kämpade i natten

vattnade markerna med lidandetårar

 

en tårsjö

 

hade bildats i nattens

regn

 

vem var du vilken grät

min skugga

min

lösta

vall

 

vem var du vilken grät

en främmande fågel

i mitt bröst

vilkens

ro

 

vek undan molnfliken

 

vem

var

du

 

 en tårsjö i rosengården

 

rosor

 

drar in

taggar för min närvaro

 

i gryningssången

 

hälsade

 

solens morgonöga ur månhand

 

bad vattnet ta emot min kropp

 

sjööga

särade sina armar

 

jag dök i

 

sjön

 

tog emot

 

helade mina strängar

 

rör du

vid

 

det tystade

 

i trädens

kronor

 

så skall rötterna

skänka dig

meningen




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-27 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser