Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bejakelseregn

 

 

 

höstfåglar sitta i rede

i hjärtbo

 

tar de emot bären

 

tar de emot frukterna

 

i hjärtrede växer rosenlotus

 

skapad

av

 

tar de emots

 

bejakelseregns

 

symfoniska

 

verklighet




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-28 12:05



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Bejaka din klangvärld, dess ytstruktur, dess form, dess smak och dess värde för dig. Låt den sen skölja över dig.
2020-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser