Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min äkta hälft. Något omarbetad.


Ann-Sofie - vi är 3år i kärlek/ Din, Eva



Älskade, Ann-Sofie;

Du är lusten
Du är liv och död glädje och sorg
ljud och tystnad barn och vuxen
Du fyller mig och jag blir till en älskvärd människa
med dina helande händer din hela kropp och din hela själ
utan punkter




Prosa av Kim Eva Pettersson
Läst 495 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-28 12:17



Bookmark and Share


  miljas
Åh, att läsa detta är som att dricka ett kärlekskoncentrat! Så fint, så levande...
2012-01-16

  Minkki VIP
ett vackert kriterium på kärlekens kraft: jag blir till en älskvärd människa
2011-08-28

  Catharina Edin VIP
en kärleksdikt, som din äkta hälft måste ha blivit väldigt glad över!!!
2011-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Kim Eva Pettersson

Mina favoriter
Afton
Skuggsida