Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omedelbar






Svans på orden från dig
som piskar sönder
mina meningar




Fri vers (Fri form) av Kim Eva Pettersson
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-19 13:09



Bookmark and Share


  Jan Simonsson
...och den här svansen viftar uppskattande.
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Kim Eva Pettersson

Mina favoriter
Afton
Skuggsida