Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livsblom

 

 

och livet

 

livet står i sin blomning

 

ändock

 

slutas

 

vinterskruden om




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-28 13:07



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vacker om årstidens växlingar.
2011-08-28

  Elaine.S VIP
En dikt som går att känna i både livet och naturen. Ibland får man finna sig i att vinterskruden håller om en ett tag.
2011-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser