Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vildfri

 

 

jag dansade

i natten

vildfri

 

 

i nattlig

vindgryning

 

 

med blixtarna

ett

 

fjärran

 

hördes åsktrumman ljuda

 

 

i det du

 

kysste mitt hjärta




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 149 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-28 13:43



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Laddad med en spänning av tvångslöshet och naturens starka krafter inbäddade i kärlek. Fin!
2011-08-28

  Anya VIP
Din text andas frihet och värme.
2011-08-28

  Elaine.S VIP
Jag tycker om ordet "vildfri". Det passar så bra i den här livsstarka och intensiva dikten.
2011-08-28

    ej medlem längre
en riktig strålande pärla denna luftiga korta dikt
2011-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser