Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ankarträd

 

 

i gryning stiger

 

solväktare

 

 

ur skogens välvda sånger

 

 

hennes hud skimrar

grönskande

 

i det morgonväkterskan

 

släpper

 

den vita svanhamnen

 

 

frimjuka seglar

lotuskronor

med

 

sollågor i

 

 

bryter

 

bröstkättings

portlås

 

 

ankaret synes resa

 

ett träd

 

i himlars

 

svanesång




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-28 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser