Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sandkornsmåltid

 

 

i himlars bergskedjor

 

höres

 

järnklanger stiga

 

gnistor skänker

svärdssånger

 

rena linjer

upplyser

 

ögons

 

tröstlösa

mörker

 

svärdsliljor

 

sträcker bjudande kalkar

 

vandrar i öknar

 

äter i

 

förtvivlan

 

sandkornen

 

i förhoppning

 

till groende i min åker




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-28 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser