Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brevet till dig

 

 

rökelse rör sig sakta

 

är det

min kropp

 

vilken dansar i aftonvinden

 

doften stiger

 

gnista far genom

rummet

 

utan väggar

 

skimrande låga

upplyser

mjuknar

skugga

 

viker av månblad

drömblad

 

skriver orden

 

drömmer att du sluter brevet jag aldrig skrivit

till ditt hjärta

 

att du läser det om och om igen

 

bara för att

andas mig nära

 

drömmer att dina ögon

kysser ordens mening

 

dina fingrar rör lätt vid arket

 

och jag gläder mig i

drömmen

 

att du ser

genom

 

jag dansar

in i

 

månens skiva




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 503 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2011-08-28 22:57



Bookmark and Share


  wildah
Verkligen vackert!
2011-09-04

    ej medlem längre
Harrlli-läsning

som att plocka
de godaste bär
i doftrik mark
2011-09-04

    ej medlem längre
Applåder, applåder...
2011-09-04

  Niclas Petersson VIP
Fantastiskt vacker dikt. Och väl värd att vara veckans mest bokmärkta.
Gillar. Mycket.
Bokmärks
2011-09-04

    Birgersdotter VIP
Underbar
2011-09-03

    Roland Pesser
Särdeles vackert skrivet. Gillar speciellt strofen med brevet du aldrig skrivit.
2011-09-02

    ej medlem längre
" drömmer att du sluter brevet jag aldrig skrivit

till ditt hjärta "

Denna mening ...

och hela denna dikt,
jag är så glad att det finns sådan njutning att få
utav meningar.

Fantastisk dikt.
2011-09-01

    ej medlem längre
Trolsk och tidlös. Applåd!
2011-08-31

  Ninananonia VIP
:) vacker är din måndans...
2011-08-29

  Linda CH VIP
Kunde inte sluta läsa - om och om igen!
2011-08-29

  Karin Andersson
Vackert!
2011-08-29

  Mona Drugge
Oändligt vackert brev skrivet av öm kärlekshand o berörande fint.

Bokmärks..

Tack själsöga!
2011-08-29

    lärjunge
Bugar djupt inför så vackert, rörande brev!
2011-08-29

    ej medlem längre
ett härligt brev att få..
2011-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser