Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svarsöga

 

 

du

 

förde mig in i drömstråk

 

sjövida

 

 

violinernas strängar

brast

 

stigande i

templets

minneslundar

 

höljdes jag

darrande

 

krusmyntaandetag

 

örtagården susar

 

 

har du

i

ditt

nu

 

funnit andra ord

 

oh ande dra

 

mitt

hjärtblad

 

 

till lotuslundens

 

sjövida

 

svarsöga




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 172 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-28 23:10



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Mycket fint skriver du som vanligt. Jag hoppas och ber att svarsögat ger ett ljust svar i drömmarna tillbaka.
2011-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser